Vår fina helg!

Vid middagstid landade jag och Diezel hemmavid igen efter en jättebra helg. Tröttheten är stor, och valptankar snurrar hela tiden, men jag tänkte försöka mig på ett litet inlägg om våran helg i alla fall!

Vi kom ner till Övik på fredag eftermiddag och åkte direkt iväg till klubben för genrep inför lördagens tävling. Petra agerade nöjt ”tävlingsledare”, medan jag&Diezel, Maja&Nittra och Jocke&Sheila taggade inför morgondagen.
Under kvällen blev jag och Petra bjudna på middag hos Maja. Supergott och väldigt trevligt. Mycket prat blev det såklart. :)

Vaknade toktidigt på lördagmorgonen av att jag var nervös. Gjorde några tappra försök att somna om, men misslyckades.
Misslyckades även med försöken att få i mig frukost, och funderade starkt på att skita i alltihop. Mina nerver är hemska!
Åkte i alla fall och hämtade upp Nittra och Maja, och rullade iväg mot klubben. Kikade lite på elitklassen, och sen var det dax för lottning. Det började bra – jag fick nummer 1, precis som jag ville. Gruppmomenten kändes nervöst, men gick bra, bortsett från att Diezel inte la sig på första kommandot. Värmde upp lite snabbt innan vi äntrade planen, och sen var vi igång.
Det flöt på bra genom hela programmet, pulsen ökade dock starkt när jag blev tvungen att dirigera in honom i rutan…
Trodde att chansen på förstapris försvann då, men när jag såg att domaren höll upp en 8 ökade hoppet igen.
Vittringen var också nervöst, men han jobbade jättefint och när han kom in med rätt pinne kunde jag inte låta bli att le stort. Att sedan avsluta med hans bästa fjärr någonsin kändes helt underbart.! Glädjen när vi gick av planen var STOR!!! :)
Frusna efter heldag ute i blåsten blev en dusch väldigt välkommet, därefter blev det lite vila & många pussar på guldhunden innan vi gjorde oss i ordning. Trevlig restaurangmiddag tillsammans med Petra och henne klass väntade, och när de drog vidare så blev det cafébesök tillsammans med Maja resten av kvällen för min del. Det är så roligt när man träffar vänner som det verkligen klickar med, jag och Maja har bara träffats ett par gånger tidigare, men det känns som att vi har känt varandra jättelänge. Babblade nonstop i flera timmar, om allt mellan himmel och jord!
Somnade sedan gott bredvid Diezel med ett leende på läpparna, och vaknade tidigt imorse. Sommartiden gjorde mig förrvirrad och jag visste inte riktigt vad klockan egentligen var. När det frågan var löst väntade frukost och tv-tittande innan jag och Petra packade ihop våra grejer och vandrade iväg, promenad och grillning tillsammans med Maja väntade. Hundarna busade glatt omkring under tiden som vi diskuterade hundar & framtid. Ett par timmar senare vinkade jag och Diezel hejdå, och rullade iväg hemåt.
Helgen har som ni förstår varit superb. Tusen tack för allt Petra & Maja!!! :)

Nu orkar jag snart inte hålla ögonen öppna längre, så det blir en tidig kväll ikväll. Välbehövligt, då det redan imorgon eftermiddag bär iväg på nya äventyr. Ingen rast och ingen ro! :)

Och Tack för alla grattiskommentarer. Gulliga ni.! Jag har nog inte riktigt smält gårdagens resultat ännu. :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *