Vad skulle man göra utan hundar?

Vad skulle man göra utan hundar? Livet skulle verkligen vara helt värdelöst utan dessa glädjeprickar.
Som idag till exempel, en massa strul på skolan, så jag var allmänt trött och less när jag kom hem.
Efter intagen middag blev jag & hundarna i alla fall upphämtade av Sandra och åkte iväg till agilityplanen. Och så fort vi började träna var allt dåligt som bortblåst. Man får verkligen en adrenalinkick av hundträning! :)

Träningen gick så bra idag. Jag är verkligen supernöjd över båda två. Pärlor! Mycket slalomingångar för Diezels del, ett par missar, men kom på mig själv med att jag inte sa slalom då, utan endast skickade honom på det. Jag behöver bli tydligare med andra ord. Han är inte lika hindersäker som Indra än!
Men något som kändes så himla bra idag, var att Diezel verkligen var med mig, och var fokuserad under precis hela passet. Han mognar mer och mer för varje dag, lillkillen!
Balanshindren var utplockade nu, så vi passade självklart på att nöta lite kontaktfält också. Han verkade minnas att han gjort det i fjol, men jag använde targetplatta ändå för att befästa det ordentligt.
Indranpindranpuff var PIGG idag! Fina tighta svängar, och klockrena slalomingångar. Hon var lite yr emellanåt, men det får man vara om man heter Indra. Bara hon har fart så är jag nöjd :) Som sagt, denna kravlösa träning med fokus på att det bara ska vara roligt verkar vara precis vad Indra behöver.

Nu ska jag försöka omvandla glädjen över träningen till plugg-energi… haha! Försöka går ju.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *