Back to school


Måste såklart tacka för era gulliga kommentarer på agilityfilmen. Det gör mig gladare än ni kan ana, och ger mig verkligen ännu mer träningsmotivation! Tack! :)

Idag började skolan igen. Usch. Jag som tyckte att det var så väldigt skönt med lov :)
Men men. Det är bara att bita ihop, om några veckor väntar tre veckors praktik, och sen är det nästan sommarlov!
Mitt allra sista sommarlov. Läskigt, men ändå obeskrivligt härligt att studenten inte är allt för långt borta.

När jag kom hem idag kröp det i benen efter en hel dags stillasittande i lektionssal, så jag vred ipoden på hög volym och stack ut och sprang en sväng. Ensam blev jag, för hundarna har tillbringat dagen på pappas jobb. Skönt var det i alla fall, även om konditionen inte direkt är på topp nu… Men till sommaren, då!

Ett litet träningspass blev det ikväll. Indra var inte på träningshumör, så då var det bara att anpassa sig efter det. Lyckades motivera henne till lite fritt följ och ett fint rutskick i alla fall. Och så avslutade vi med ett par okej apporteringar. Lite dålig fart in, men jag vet att hon kan när hon är på bra humör!
Diezel då. Hans rutskick idag gjorde mig alldeles lyrisk. Kalas var det.
Metallapporteringen går framåt, jobbade mycket på gripanden idag, han är lite slarvig, men det är bara att nöta på!
Det började spöregna mitt i träningen, så jag tappade suget lite, men hopp-apportering hanns i all fall med innan vi gick in. Och jag tror det börjar lossna för Diezel nu, han kom faktiskt ihåg hoppet på tillbakavägen varje gång idag.
Sen övergav vi regnet, och gick in och tränade lite vittring istället. Jag känner att jag fegar lite! Diezel är säker på uppgiften nu på kort avstånd, så jag måste börja göra det lite svårare. Längre avstånd och även att någon annan lägger ut dem, så att vi kommer vidare med momentet. Det blir lätt att vi stannar på samma ställe och trampar bara för att jag inte vågar ge honom lite mer utmaning.

Nu blir det en lugn kväll i soffan. Hoppas ni får en bra vecka!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *