Fotograf Sofie Gustafsson »

Avatar

Gissar att många av er redan har sett Avatar. Jag och tjejerna har pratat om att se den länge, men kom inte iväg förrän ikväll.
Riktigt bra var den i alla fall. Jag var lite skeptiskt i början, det kändes ju som att sitta och titta när någon spelade ett datorspel. Men det dröjde inte många minuter innan jag var helt inne i filmen, och blev lite dyster när den blev slut och jag upptäckte att jag fortfarande var kvar i den riktiga världen. Trodde ju nästan att jag också hade blivit en Avatar, där ett tag. ;)
Rekommenderas till er som inte sett den!

Hundarna har haft en tråkig dag. Men såna behövs också ibland faktiskt. Även de den svarte troligtvis inte håller med på den punkten. Hihi.
Imorgon följer Diezel med på skolan igen, det blir bra det. Sedan väntar ett pass på friskis för mig på eftermiddagen, och efter det planerar jag att hinna träna lite lydnad en sväng med busarna. Det är ju bara att passa på så länge man inte är begravd i plugg!

Lite bloggläsning innan jag tar och kryper ner i sängen, och drömmer mig bort till avatar-världen. ;)

  • Emma - Jag tyckte också om Avatar och hade också hemskt gärna stannat kvar i den världen! :) Ja ibland är det nog nyttigt för hundarna att inte göra nåt särskilt.ReplyCancel

  • sandra - Jag måste verkligen se den! Även att jag har haft den hemma i typ en månad utan att ens vetat!ReplyCancel

  • Lisa - Jag kikade på Avatar på flyget, tycker att den var helt okej! Kan tänka mig att den är mäktigare att se på bio, än på liten flygplatsskärm! ;)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*