Trött efter en bra dag

Känner mig riktigt effektiv idag! Vaknade tidigt, efter en kopp te, nässpray och ett par alvedon kände jag mig någorlunda levande, och begav mig ut på promenad med de fyrbenta. Vi gick ner till sjön för att låta Diezel simma en sväng, och det var så himla fint där nere, nästan helt vindstilla… Diezel blev dock lite ställd när det inte fanns några vågor att valla.!
På vägen hem stannade vi till hos en granne, och gosade lite med kanske världens sötaste lille papillonvalp. Så underbart bedårande gullig om man kan säga så. Vild, och tuff som attan.
Vi vandrade sedan, om än lite motvilligt, hemåt igen. Frukost, innan hundarna lämnades i hundgården, och jag begav mig till jobbet.
Nummerupplysning är ingen höjdare då man är täppt i näsan, haha. Jag undrar hur många som sa ”va? du talar lite otydligt.” ;)

Efter jobbet sprang jag en sväng på stan och införskaffade en vagn att dra Diezels bur på, och fästingmedel, vi ska ju nämligen söderut igen. (Enda fördelen med norrland är bristen på fästingar!)
Efter intagen lunch hemmavid så packades hundarna in i bilen, och vi brummade iväg och tränade lite agility. Kort med effektivt pass. Konstaterade att Diezels hyffsade kontaktfält blivit till inga kontakfält alls under sommar av endast koppelpromenader, och blev nöjd över fina tighta svängar.
Indra fick också hoppa några hinder, och var riktigt på G. Gullefröken.

Jag har precis stoppat i mig lite middag och är hur trött som helst. Väntar på att Sara ska komma hit, och ser att det börjar ljusna lite ute igen, efter grått och rejäl regnskur, finemang för en kvällspromenad verkar det bli. Dessutom kommer L hit och ger Diezel akupunktur senare.
Bra dag!

Imorgon kväll åker jag och Diezel iväg på äventyr igen, mer om det då!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *