Stress och förväntan

Hela den här dagen har bestått av stress, och det känns som att jag knappt gjort annat än kört bil hit och dit…
Hunnit ett par vändor till stan har jag gjort, och packat. Nu är det bara hundmaten som ska packas ner, sen är vi redo för helgen. Tror jag i alla fall!
Om ett par timmar går tåget, och imorgon bitti så kommer vi fram till Göteborg. Jag och Diezel ska nämligen på agilityläger i Shu’s regi. Jag har sett fram emot det länge, kanske mest till att jag äntligen kommer få träffa Kajsa. Vi har känt varandra länge, nästan tre år har jag för mig, men aldrig träffats irl, förrän imorgon..! Ska bli kalasroligt!

Nej nu måste jag packa klart, och kila ut en sväng med prinsen. Kan hända det blir någon uppdatering från Göteborg i helgen, annars hörs vi igen på måndag, när vi är tillbaka på hemmaplan. :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *