Fotograf Sofie Gustafsson »

Första agilityträningen på länge!


Ikväll ringde Sandra och ville ha med oss på agilityträning, självklart hängde vi med. Det var första gången på i stort sett hela sommaren som Diezel fick köra. Gissa om han blev glad. Hela han var som ett enda lyckorus! Och det smittade helt klart av sig, det var så otroligt härligt att träna med honom igen!
Lika härligt var det att se, nu på kvällspromenaden, att hans steg inte försämrats på något vis efter träningen. Han markerar ännu lite i skritten, men det skulle som sagt inte vara någon fara enligt vetten.

Morgonpromenaden blev en sväng ner till sjön, Diezel simmade lite, och vallade såklart även vågorna. Det är något han gjort ända sedan han var liten… Tokhund. :)
Därefter har några ärenden i stan gjorts, och lite städning har också blivit  av. Imorgon väntar jobb, så nu blir det kvällsfika – sen sova. Inatt sover även Indra här, mys.

  • Emma - Härligt med agilityträning! Förstår att både du och Diezel tyckte det var jätteroligt när det var så länge sedan sist! :) Det är ju toppen att hans steg inte försämrades av träningen!ReplyCancel

  • Lovisa, Inja & Fendi - Kul med agilityträning! Vilken sköning Diezel är :DReplyCancel

  • Johanna, Max & Java - Härligt att ni kan köra agility igen!! Vilken snyggning han är!!ReplyCancel

  • Julia och Kaj - Åh, vad roligt med agility! Kan tänka mig att han gillade det, vi vill så gärna komma och hälsa på er eller att ni kommer ner hit och hälsar på! Det kan ju inte vara så omöjligt att fixa?ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*