Fotograf Sofie Gustafsson »

Sunday

Varit effektiv idag. Mycket har hunnits med, dock inte särskilt roliga saker – men desto nödvändigare.
Lite lydnadsträning har det dock blivit.! Diezel var jäkligt överspeedad, och det var mycket pip. Inte alls okej. Men det var många fina glimtar också. Toppenbra position i foten, och en bra fjärr. (JA. otroligt.)
Apporteringen, som legat i dvala under större delen av vintern, har stigit i värde med ungefär 200% i Diezels värld, och han var så glad att han inte visste vart han skulle ta vägen när han gick hålla apportbocken i munnen idag. Ehrm. Tror vi måste börja plocka med oss apportbocken ut lite oftare.!

Indra fick köra lite freestylemoves – vilket är bland det bästa hon vet. Kanske ska satsa på en freestylekarriär med tanten?
Eller. kanske inte ändå. Inte riktigt min grej det där.! (desto trevligare att kika på, och imponeras av andra.)

Imorgon börjar skolan igen. Lång, skön julledighet är med andra ord slut. Deprimerande, men sant.
En termin kvar, en termin….

 • Jonna & Svante - Hehe…bättre något speedad än loj. :)
  Känner som dig för freestylen, tror att Svante skulle tycka att det är roligt men det känns verkligen inte som en grej för mig. Men men, det finns ju så många andra roliga hundsporter man kan roa sig med. :)
  En termin kommer gå supersnabbt! :)ReplyCancel

 • Alma - Oj vad jag missat här!

  Härligt att du kommit igång med träningen :D Det vill jag med göra nu.. men hur sjutton hinner du? Prioritera javisst men vad tusan jag hinner inget annat än skola, hund, plugg, sova..

  Härligt igen, att du verkligen hittat rätt ras. Det måste vara underbart att känna så :D Hur kom du in på Aussie från början?
  Ha det bra!!ReplyCancel

 • Emma - Kul med träning! :)
  Du ska se att den här sista terminen bara kommer svischa förbi!ReplyCancel

 • Marlene - Det fixar du! En termin går fort :)

  Leker freestyle med Fokus, är så kul men jag lämnar plats för mer musikala och kunniga att tävla i sporten ;)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*