Söndagsglädje

Vad roligt med så många positiva kommentarer om bilderna i förra inlägget, tack så mycket söta ni, det värmer!

En väldigt fin söndag är nu till ända. Och trött är jag.
Solen sken i morse, och det var perfekt promenadväder.! Musik i öronen, och sen traskade vi iväg. Jag ville inte vända, men tillslut tvingade jag mig själv till det, då plugghögen hemma knappast skulle minska under tiden vi var iväg…
Bra start på dagen blev det i alla fall. Nöjda hundar, och en Sofie fylld med energi.!
Pluggandet under dagen har sedan gått som en dans, uppgift efter uppgift blev klar och ivägskickad. Tänk vad lättsamt det vore om det alltid var såhär lätt att plugga!

När jag skickat in sista uppgiften tog jag med mig hundarna och åkte iväg till skolparkeringen för att träna lite lydnad. Insåg då, att det viktigaste, det absolut viktigaste i lydnadsträningen med Diezel är hur jag mår. Att det varit viktigt har jag självfallet förstått tidigare, men först idag förstod jag hur mycket det faktiskt spelar in. Är jag det minsta stressad/orolig/ledsen osv. så är det alltid något som inge fungerar. Idag var jag lugn, balanserad och fokuserad och träningen gick därefter. I fria följet fokuserade vi mestadels på uthållighet. Långa raksträckor i olika tempon blev det mycket av, och jag bara log sista sträckan, fy så bra det kändes. Jag kan inte säga om det såg bra ut, men det kändes SÅ bra. Avslutade med en jättefin vittring och därefter många pussar och kramar på världens allra finaste och bästaste prins.!!!

Indra var som en studsboll idag – förmodligen läser även hon av mig mycket mer än jag tror.! Hon studsade glatt i foten, gjorde jättefina fjärrskiften (har börjat lägga in stå och funderar på om klass tre med henne trots allt inte är omöjligt) och var allmänt glad! Testade inkallning med stå och ligg också, nemas problemas tyckte Indra, tummen upp säger jag.!

Imorgon väntar ny vecka & nya tag. Nu närmast – SOVA.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *