Fotograf Sofie Gustafsson »

Söndagkväll

Stadsvistelsen tillsammans med kusin blev väldigt trevlig. Promenad nere i Vinterstaden tillsammans med stora delar av Östersund. Dagar som denna, soliga & fina, så vaknar staden verkligen till liv. Och många går, åker skidor/skridskor på isen. :)
En liten sväng i affärer hanns också med innan café-fika och babbel. Åh, vad jag älskar caféer.! Mysigaste som finns. (och gott&dyrt)

När jag kom hem kände jag att liiite mer utetid skulle vi faktiskt hinna med innan det blev mörkt ute, så jag och Diezel tog oss en joggingrunda. Vi sprang samma vända som förra gången, och förbättrade tiden. Härligt värre! Träningsvärken imorgon vill jag dock inte tänka på…!

Sandra kom förbi på kvällsbesök. Vi pratade framtid. Om vi kom fram till speciellt mycket vet jag dock inte, haha. Men skönt att prata av sig lite funderingar!
Vänner är bra på många vis, utan dem skulle man utan tvekan gå under helt & hållet.  Var rädda om era vänner, kära ni.

Kram!

  • Emma - Jag älskar också att gå på café, det är ju bara så mysigt! :) Kul att ni förbättrade tiden på löprundan!ReplyCancel

  • Malou - Åååh bilderna talar så mycket :)ReplyCancel

  • Malou - Åh jag blev så glad av din kommentar! Precis så jag hade hoppats på att iaf några läsare skulle tolka inlägget :)ReplyCancel

  • Emilie - Vilka FANTASTISKA bilder!!:DReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*