Som en sommarkväll

Vilken himla bra dag det har varit.! Så otroligt välbehövligt med en helt och hållet pluggfri dag.
Efter god middag så tog vi en rejäl promenad med hundarna i kvällssolen, det kändes som en sommarkväll, så varmt i luften!
Vi trodde att hundarna skulle vara trötta, men nejnej, inte det inte. De betedde sig som att de hade legat inomhus hela dagen… Galningar.!
Diezels översvallande kärlek till Nittra verkar ha minskat en liten gnutta, och lämnat plats åt några hjärnceller. Under kvällspromenaden såg jag nämligen några glimtar av min vanliga, lyhörda prins igen. Skönt att han inte hade försvunnit helt. ;)
Jag hoppas att kärleken svalnat ännu mer imorgon, haha. Att vara irriterad känns nämligen som ett dumt sätt att göra av med energi på…!
Efter promenaden bakade vi kladdkaka & filmtittade. Konstaterade sedan vid kvällsrastningen att rosa himmel verkar väldigt lovande inför morgondagen. :)

Något som snurrar i huvudet mest hela tiden, trots full aktivitet, är dock lille Elvin. Jag kan inte låta bli att titta på min bakgrundsbild på mobilen var och varannan minut… Börjar tvivla på om det verkligen är sunt att gå och vänta på valp?!
Valpisarna har blivit så stora nu, igår var de utomhus för första gången, och det ser ut på bilderna som att det trivdes bra med det, hihi. Finaste minikrokodilerna, de kommer ta över världen en vacker dag. :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *