Räddningshundsträning

Trots att jag suttit inne en ganska lång stund, samt druckit en mugg te så fryser jag som bara den.!
Några härliga timmar utomhus blev det i alla fall på förmiddagen, trots att det blev lite väl kyligt på slutet.
Jag och Sandra tränade lite lydnad på BBHK’s plan till att börja med. Indra var inte på riktigt träningshumör idag, men gick hyffsat ändå! Rutan var problemfri idag, vilket var väldigt skönt.!
Diezels träning har jag  lite svårt att sätta ord på idag. Han gjorde allt bra, rutan var inga problem, bra position i fria följet, hyffsade gripanden i apporteringen… Men det var ändå något som fattades .Vi-känslan var inte där överhuvudtaget, och det gör mig så frustrerad, för så är det väldigt sällan det känns mellan oss. Trots letande, så kunde jag inte hitta den idag, känslan var inte alls som den brukar… Vi har inte tränat så mycket på sistone, så det kan inte bero på för mycket träning. Var väl förhoppningsvis bara en sämre träningsdag!

Efter träningen åkte vi iväg och träffade ett gäng som under dagen varit i full gång och tränat räddning. Vi hann se när Nina och Akki tränade, roligt! Jag har aldrig varit med och tittat förut, så det var kanonkul att få se hur de jobbar.
Imorgon blir det ännu mer av denna vara. Då ska jag fota lite under deras funktionskontroll (tror jag det kallades,hihi) Jag behöver lite bilder till mitt projektarbete i skolan, så det här var ju ett ypperligt tillfälle.

Nu ska jag krypa ner under filt för att bli varm. Sedan blir det hundprommis och middag innan jag åker iväg för att tillbringa lördagkvällen på jobbet. Kändes inte jätteinspirerande, men desto roligare sedan när lönen kommer.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *