Fotograf Sofie Gustafsson »

Oktobersöndag

Känner mig som världens lataste just nu – ligger i soffan och käkar chips och tittar på Ensam mamma söker .
Men det är ju trots allt söndag, och jag har varit utomhus hela eftermiddagen! Jag har varit på ett par olika ställen i Brunflo och fotat när några räddningshundar hade funktionskontroll. Jag tycker att det är så fascinerande att hundarna kan hitta människor på de mest märkliga ställena.!
Glad att jag fick vara med och se hur allt gick till. Lärt mig mycket nytt, och förhoppningsvis har jag fått någon bild som jag kan använda till mitt projektarbete.

Innan jag åkte iväg och fotade tränade jag fjärr med Diezel. Backat rejält i träningen och fokuserar nu främst på skiftet ligg-stå pga att han ofta lägger för mycket tyngd fram när han ställer sig – det blir då svårt för honom att sedan göra ett bra sättande. Det gick framåt idag, och han verkade få in hur han skulle lägga vikten för att inte försvåra för sig själv.
Jävlats ordentligt med nya hemsidan har jag gjort också… Som vanligt när jag grejar med hemsidan så krånglar det. Supporten har mailats, hoppas på svar snabbt så att det blir någon ordning på det hela. ;)

 • Michelle - söndagar är slappdag , vem vill inte ligga och slappa och sega en söndagkväll! :D
  Hoppas du fått någon bra bild , projektarbete om räddningshundar?ReplyCancel

  • sofiegustafsson - nej, ska göra en fotoutställning med syfte att visa hur stor del hundarna har i människans liv! Bilder från både olika hundsporter, och olika vardagssituationer :)ReplyCancel

 • Mirre Fotande hundtoka - Ska du göra om din fina sida igen??

  Skönt att slappa lite, vad gott det lät med chips =D
  KramarReplyCancel

  • sofiegustafsson - Ja, har fixat nytt webbhotell och nytt domännamn. Mer om det när jag väl fått det att fungera. :)ReplyCancel

 • antje - ….aha – därför inget kursplanerande med mig då….. ;)ReplyCancel

 • Mirre Fotande hundtoka - ja det är verkligen pricken över i att ha ljus tända på kvällen =D. Allt bra med dig idag?
  kramarReplyCancel

 • Jonna & Svante - På söndagar får man absolut ligga i soffan och slappa! :DReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*