Planering

Mycket planering just nu – kursplanering, startaföretagsplanering, hundträningsochtävlingsplanering, pluggplanering…
Jag är ganska duktig på att planera och strukturera – tyvärr desto sämre på att följa det.!

Nu är i alla fall planeringen inför helgens agilitykurs klar. Det är första gången jag ska hålla kurs. Intensiv nybörjarkurs i agility Fredag-Söndag! Ska bli jätteroligt och spännande.
Känns bra att ha en tydlig planering att utgå ifrån, även om den ev. kommer ändras lite under helgens gång beroende på vad det är för deltagare som ska vara med.

Tack så jättemycket för era kommentarer angående filmen i förra inlägget förresten. Blir glad av era ord, såklart!

Lite vittring har det blivit för Diezel idag. Och idag var det minnsann inget plocka-första-bästa-pinne inte. Lugnt och noggrant letande, och sedan tveklöst upp-plock av rätt pinne. Så ska det se ut :)
Nötte vidare på fjärren också. Försöker intala mig att vi tar oss lite framåt, även om det känns som att vi står ganska still…Hmm..
Har dock bytt taktik nu. Han får ligga med framtassarna nära ett hopphinder (lastpall när vi är på hemmaplan) och jag står på andra sidan. På så vis kan jag variera mitt avstånd till honom och han håller fortfarande positionen. Min förhoppning är att detta ska leda till att han gör det även när lastpallen plockas bort sedan. Eventuellt minskar höjden på den till att börja med.

Dags att sova. Morgondagen är fullbokad.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *