Fotograf Sofie Gustafsson »

Frittfölj-film

Imorse åkte jag och Diezel in till travet. Indra tillbringade förmiddagen hos min syster, något som gillas av båda parter.
Innan lektionen började hann Diezel vara ute en stund, gosa med tjejerna i klassen och kika lite på ponnyerna. Lite fundersam var han allt, en av dem var ju inte särskilt mycket större än honom… ;)
Lektionen innehållandes ponnykörning gick väldigt fort.  Det var nästan ett år sedan vi hade lektion på travet senast, så det var riktigt roligt att få träffa småhästarna lite!

Lunch och fysikplugg när vi åter var på hemmaplan. Hundarna tyckte att jag var supertråkig, men blev nöjda när vi sedan gick ut i blåsten och tränade lite lydnad.
Indra var glad och laddad idag, och jobbade på fint. Hon har sina dagar, skruttan!
Diezel fick mestadels jobba på apporteringen, fina gripanden av metallen, men gripandena av träapporten kan absolut förbättras.
Lägger ut en film på fria följet också. Inte hans bästa fria följ – sega sättanden på flera ställen, trängde mycket och tappade positionen vid flera tillfällen. Men – det som alltid är på topp är hans attityd, och det är det viktigaste! :)

 • Michelle - mega fint! Tävling i sikte?ReplyCancel

 • Emma - Tjusigt! Det ser ju bara för härligt ut att Diezel viftar på svansen i alla halterna (i övrigt också förstås)! Som du säger ser han verkligen ut att ha en riktigt bra attityd! :)ReplyCancel

 • Nattis - Vad duktiga ni är! Och vilken härlig attityd han har! Inte tycker jag att det är några sega sättanden, eftersom han är stor har han häcken högt upp från backen, går inte lika fort då som en pinscher att få ner häcken i backen, han har ju längre väg dit! ;)ReplyCancel

 • Hanna - Ser riktigt bra ut!ReplyCancel

 • Elin - Wow vad duktiga ni är!
  Hoppas ju på att kunna få Freja normalfuntad nog för att komma ut på en tävling någon gång i framtiden – får fortsätta titta på er så länge som inspiration :-)ReplyCancel

 • Johanna - Det ser skitsnyggt ut!
  Tänkte på det, är det ok om jag lägger in en länk till er på min sida? Har lättare att hålla koll på er då ;)ReplyCancel

 • Anna & Juni - Kul att se film på ert ff, duktiga ni är :)ReplyCancel

 • Linda - Duktiga ni<3ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*