Åska och annat


Härnösand

Ingen sol och värme idag inte. Istället regn, grått och dessutom åska under kvällen. Ganska mysigt kan tyckas, dock inte med en Diezel i huset. Han tycker att åska är djävulens påfund. Jag bar in hans bur, vilket blev räddningen och prinsen kunde slappna av lite. Senare följa med på biltur med hög musik fungerade också bra.
Indra, som tidigare varit lite skraj för åska verkar ha blivit klok på gamla dar, och tog det hela med ro. Trots att det åskade riktigt rejält.

Imorse fick Diezel akupunktur och värmebehandling. Jag är så glad och tacksam för att L ställer upp, och för att jag kan vända mig till henne.
Han slappnade av mycket mer än förra gången, och känner förmodligen att det faktiskt gör honom gott.
Hans rörelsemönster har ändrats en del… Istället för att gå i passgång och markera på frambenen, så har han slutat passa och markerar i stället lite bak nu. Något har med andra ord förändrats, och jag hoppas det är positivt.
Trots försök att vara glad och positiv, och tänka att det kommer bli bra, så drar det här ner mig rejält. Jag som hade sett fram emot en sommar av massor med träning och tävling… Självklart är det viktigast att han blir frisk. Men ja, jag är bitter.

En fika på stan, och andra tankar blev det under dagen, tillsammans med föredetta klasskompis. Smidande av framtidsplaner, och snabbvisit hos föredetta klasskompis 2.
Dagen avslutades sedan med chill hos barndomsvän. Barndomsvänner förövrigt, sådana som man känt sådär jättelänge. De är speciella.
Ville bara ha det sagt om hon läser det här.

Imorgon finns en del planer på attgöralistan. Om solen kikar fram blir det bland annat en del fotografering.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *