Gatufest

Dagarna i Sundsvall blev tokroliga. Kvällar och nätter har ägnats åt grillning och gatufest, och dagarna åt slöande i solen, glassätande osv. I konsertväg var The  Sounds outstanding enligt mig. Riktigt grymma var dem.
Helgen har bjudit på massor av skratt, och jag hoppas det blir en repris snarast.!

Skönt att komma hem och få träffa hundarna igen såklart. Diezel var så gosig igår kväll och skulle kramas massor. Mattehjärtat!
Känner mig dock redan lite rastlös, det är med hemma fungerar inte riktigt, haha. Tur jag och Diezel åker på äventyr om bara ett par dagar.
Imorse efter frukost och kortprommis med haltis. Åkte jag och hundarna iväg till Brunflo en sväng. Ingen större träningsmotivation (m Indra) infann sig, så förutom ett par rutskick fick hon mest skrota runt, rätt nöjd verkade det som :) Diezel var
inte lika nöjd med att bara ligga och ta det lugnt…
Kikade lite på Sofie och Styrka som tränade lydnad, och prata lite strunt innan vi åkte hemåt igen. Solen skiner ute, men jag känner faktiskt inte för att vara ute just nu. Istället blir det lite rensning på datan, bilder och filmer över på extern hårddisk… Välbehövligt. Datorn går lite… sakta just nu.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *