Och allt blev vitt igen

Just nu skulle vi egentligen ha varit på agilityträning, men istället sitter jag här och dricker te. Detta på grund av att det har snöstormat ordentligt större delen av dagen, och att köra bil på igendrivna vägar kändes inte så lockande… Särskilt inte med den dyrbaraste lasten av alla i bagaget.
Hemmakväll med nödvändigt plugg blev det istället. Tror min kropp tackar för det, då den inte riktigt hängt med idag. Kom hem tidigt från skolan, och har därefter bara vilat/sovit, men känner mig inte ett dugg piggare för det. Jag hoppas det bara är något tillfälligt.!

Var ute och fotade lite förut i alla fall, i stormen. Så illa tvungen då jag har som projektarbete att skapa en fotoutställning med tema Oväder. Kan bli hur som helst känner jag just nu, haha.
Och imorgon fredag igen, vart veckan har tagit vägen vettetusan men det ska bli väldigt skönt med helg i vilket fall som helst. Hoppas på att kroppen är piggare imorgon och orkar ett besök på gymmet.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *