I’m not one of those who can easily hide

Först och främst, innan jag glömmer det igen. Muggen är köpt på Indiska.! :)

Ni kanske minns fysikprovet jag nämnde för ett par veckor sedan, jag fick se resultatet idag. Godkänt! Oj så skönt. Det var med nöd och näppe jag lyckades kravla mig över godkäntgränsen, men jag lyckades.! (hur,har jag dock ingen riktig aning om…)
Mycket lättande, bara ett fysikB-prov kvar. Ingen kommer vara gladare än jag när det är över.

Ni vet hur det kan vara ibland. Att man får lite lätt ångest för att man inte gör det man borde göra och så vidare. Det sker ofta här, men faktiskt inte ikväll. Jag bestämde mig tidigare idag, för att jag skulle låta bli att plugga helt och hållet ikväll. Gissa om det var skönt.!
Tog en promenad med hundarna i kylan, och har därefter bara suttit i sängen och pratat med några vänner via datorn, druckit ett par muggar te, och tittat på film (Northanger  Abbey – underbar) Och inte ett spår av dåligt samvete syns till, känns bra.
Ska kika lite på utbildningar & i inredningsbloggar innan jag somnar! Det där med att ”leva i nuet” fungerar inte alls känner jag, lever mest i framtiden…

Appropå framtiden – imorgon väntar agilityträning. Längesedan sist.! Något säger mig att en viss svart kommer bli väldigt lycklig.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *