Lördag!Igår var en fin fredag! Hade bara en lektion, gött som bara den. Åkte sen hem och skrev klart en uppgift jag skjutit fram under hela veckan, SÅ skönt när den var klar och ivägskickad.! Packade in hundar och kameraväska i bilen och och åkte in till Badhusparken. Solen sken, och det var så himla härligt. Mycket folk och hundar i farten. Prommis på isen & lite lydnadsträning på torget hanns med innan vi åkte hemåt igen.
Insåg dock att Diezel måste få komma ut bland hundar oftare, han tycker att andra fyrbenta är lite väääl spännande just nu.! Och en pipande aussie är inte det minsta kul. Faktiskt.!
Åkte därför in även idag, för miljötränandets skull. Och idag skötte han sig betydlig bättre.
Jag känner att jag blivit lite lat på den fronten, miljöträningen alltså. När Diezel var liten var vi ofta iväg, men när han blev äldre kändes det väl som att det inte behövdes längre. Och här hemma är det sällan man stöter på främmande hundar. Mer träning och promenader i stan behövs med andra ord!

Middagen är intagen… nu väntar hundprommis, innan jag byter ut lundhagsbyxor mot jeans och åker iväg för att spendera kvällen på jobbet, hoppas att timmarna går fort ikväll.! :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *