Nytt!

Dagen har innehåller julklappsshopping och julgodisbakande tillsammans med Frida. Mysigt var det, och lite julkänslor infann sig allt. Känner dock lite ”kunde ha varit i Stockholm nu” känslor… Resan blev tyvärr inte av pga penga och plugg- skäl. Riktigt trist, då det var många människor jag sett fram emot att träffa på mässan.
Det känns i alla fall bra att i stort sett allt plugg jag hade planerat att göra i helgen är klart. Ångestklumpen minskade lite tack vare det!

Igår fick Diezel ett riktigt lydnadspass. Det är nog det bästa sättet att släppa alla tankar – att träna hund. (eller att fotografera, det fungerar också bra)
Han gick riktigt fint! Det är dock inkallningen jag känner mig lite kluven över… tips på ett snabbare ställande mottages gärna. Vi står väldigt still där just nu. Jobbar mycket på fjärren inomhus. Mkt träning på stadga i sitt,ligg & stå på sistone verkar ge resultat.

Förnyat alla sidorna här på hemmisen ikväll. Såg på Elins dator häromdagen att sidan såg lite knepig ut, vilket den inte gör på min… Så prova uppdatera sidan om det ser tokigt ut, det fungerade på hennes. Annars får ni gärna hojta. :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *