Fotograf Sofie Gustafsson »

Nytt!

Dagen har innehåller julklappsshopping och julgodisbakande tillsammans med Frida. Mysigt var det, och lite julkänslor infann sig allt. Känner dock lite ”kunde ha varit i Stockholm nu” känslor… Resan blev tyvärr inte av pga penga och plugg- skäl. Riktigt trist, då det var många människor jag sett fram emot att träffa på mässan.
Det känns i alla fall bra att i stort sett allt plugg jag hade planerat att göra i helgen är klart. Ångestklumpen minskade lite tack vare det!

Igår fick Diezel ett riktigt lydnadspass. Det är nog det bästa sättet att släppa alla tankar – att träna hund. (eller att fotografera, det fungerar också bra)
Han gick riktigt fint! Det är dock inkallningen jag känner mig lite kluven över… tips på ett snabbare ställande mottages gärna. Vi står väldigt still där just nu. Jobbar mycket på fjärren inomhus. Mkt träning på stadga i sitt,ligg & stå på sistone verkar ge resultat.

Förnyat alla sidorna här på hemmisen ikväll. Såg på Elins dator häromdagen att sidan såg lite knepig ut, vilket den inte gör på min… Så prova uppdatera sidan om det ser tokigt ut, det fungerade på hennes. Annars får ni gärna hojta. :)

 • Nattis - Mysig layout! :)ReplyCancel

 • Matilda - Jätte fint :) Hade gärna varit i stockholm..ReplyCancel

 • Jonna & Svante - Jättesnyggt!ReplyCancel

 • Caroline o. Lukas - Hade också gärna vart i sthlm, men samma sak stoppade mig. Får satsa på MyDog istället, trots att skolan kommit på den fina idén att man ska ha lektion på fredagen trots att det är klämdag..suck.
  Underbar header!!!!ReplyCancel

 • Malin - Fiin du gjort härinne! :)ReplyCancel

 • Sara - Vilken super snygg layout **love it**
  Jag hade också gärna varit i Sthlm i helgen men man kan inte få allt..
  Jag vet inte hur du lärt i ställandet, men på min ena hund lärde jag om med hopp stå vilket har hjälpt oss mycket med ställandet på inkallningen innan har han haft en dålig reaktion men nu tycker jag det börjar bli bättre men långt ifrån perfekt.ReplyCancel

 • Malin - Eller hur :D Jättefin layout, gillar!ReplyCancel

 • Malou - Håller med övriga – FINT!ReplyCancel

 • Johanna - Julklappsshopping & julgodisbakande-låter som en trevlig dag, precis lagom till jul. Det kommer fler chanser till Stockholm! :)ReplyCancel

 • Hanna - Vad fint det blivit! :-) känner mig lite efter. Fyra, snart tre dagar kvar till till jul. Vi har fortfarande prov kvar. :-/ Stockholm hade varit roligt. Är en rolig mässa. Låter kul med julshopping, julbak och träning. :-)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*