macbook pro.


Efter morgonpromenad, frukost och lite fix åkte jag en sväng till Erikslund. Matshopping, och så kilade jag in på butiken Chilli, mycket fint fanns det där men jag begränsade mig till två doftljus som var på rea. Är verkligen storkonsument av tända ljus, det är så himla mysigt & hemtrevligt med många små ljuskällor här och där!
Hittade världens gosigaste filt också, ni vet en sådan där med fleece på ena sidan och något mjukt och ulligt på andra sidan? Måste nästan åka och köpa en sådan någon dag.

Kunde inte låta bli att åka in på Elgiganten också, bara ”titta lite”… Föll dock för frestelsen när de hade en Macbook Pro kvar på lagret, så den fick följa med hem.
Den är fantastisk på alla vis och jag är redan förälskad! Värd varenda krona, helt klart. Prylnörd är förmodligen mitt andra namn, satt som ett litet barn på julafton med glittrande, förväntansfulla ögon när jag packade upp den ur kartongen förut, haha. ;-)

Pojkarna har haft en träningsfri dag och istället fått röja omkring ute på gården och leta frolic i träden, mycket uppskattat speciellt från surikatens sida!
Diezel och jag tog en egen liten promenad ner till sjön, just nu isbelagd, men jag tror det blir mysigt att spendera tid där i sommar. Grabbarna kommer älska att bo så nära vatten om jag känner dem rätt!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *