folsberga & skinnskatteberg.

Efter två fullspäckade dagar ligger jag nu helt utmattad i soffan och känner mig glad över vilka fina hundar och vänner jag har, väldigt härlig känsla.  ♥

Vi åkte till Folsberga igår, jag och grabbarna. Hittade förvånansvärt nog fram på första försöket (ja, det är väldigt viktigt att nämna.!!;-)).
Ut på promenad med Linda, Eva & fem idioter… förlåt, underbara och otroligt väluppfostrade aussies!
Babbel i mängder, Enköpingsvisit och middag följde därefter innan jag och pojkarna somnade, nöjda och glada efter en bra och energigivande dag.

Imorse var det toktidig uppstigning som gällde, frukost och skrapa rutorna på bilen (på insidan…) samt svära lite på den (den tyckte det var kallt och tidigt), innan vi gav oss iväg.
Målet var Skinnskatteberg och vallkurs stod på schemat för några av folsbergavalparna med Peter Nilsson som instruktör, en väldigt pedagogisk och vettig sådan förövrigt. Jag var bara med och kikade, men det var väldigt kul att se alla valparna i hagen. Och för mig som inte är speciellt insatt i vallningen fanns mycket nyttigt att lära.
Superkul att träffa valpägarna också såklart, och det känns så roligt att enklare kunna hänga med på kennelaktiviteter nu när jag bor här. Linda är ju en sån där fixaruppfödare som gör att vi valpköpare kommer iväg på grejer, vilket är tiptop!!

Ut med hundarna en sväng i mörkret innan jag bäddar ner mig i soffan igen med en kopp te… inte riktigt tinat upp ännu känner jag. Burr!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *