Fotograf Sofie Gustafsson »

Lydnadspepp

Skoldagen gick förvånansvärt snabbt även idag. Tummen upp för det.!
Hundarna var med, så vi var ute och gick under lunchen och njöt av solen alla tre :) Diezel fick ett litet lydnadspass på parkeringen också, främst fritt följ för att passa på att träna med störning. Han tappar lätt koncentrationen vid längre sträckor långsam marsch, så där har vi att jobba lite på.
Har precis suttit och läst igen elitklassens regler förövrigt. Känns roligt med lite nytt att pyssla med framöver!
Nya apportbockar måste dock införskaffas då jag både lyckats förstöra och slarva bort de jag har haft…

Jag och Diezel stack ut på en joggingtur innan middagen. Det var jobbigt idag, och benhinnorna protesterade friskt. Jag hoppas att snön smälter bort fort så att det går att springa i skogen istället… asfalt är inget vidare för mina benhinnor tyvärr!
Nej, nog med babbel. Nu ska jag börja påta på en träningsplan för Diezels lydnadsträning framöver, låta hundarna få ett varsitt litet träningspass och sen däcka i sängen med en bra bok! :)

Tillägg… dagens bästa måste varit Lisas entusiasm över mitt tidsfördriv under samhällskunskapen idag, haha!
Om ni vill liva upp era vänner som har wordpressblogg… googla på något roligt som leder till att deras blogg kommer upp, och klicka in på den. Exempelvis Lisa + Loi + Datorskärm + Påskhare… ;)

  • Nattis - Äsch, jobbigt med benhinnorna!ReplyCancel

  • Kim - Haha, jag tycker redan att jag har konstiga sök på min sida! :DReplyCancel

  • Jonna & Svante - Haha, det är roligt när man kan se vad folk har sökt på för konstiga saker. Jag ser det visserligen inte i wp (det kanske bara går om man har en ren wp-blogg?) men jag använder google analytics och där visas det. :)ReplyCancel

  • Lisa - Jag hann tänka ”men gud, vem har googlat det…” tills jag insåg det uppenbara. Gillar det massor! Fick in rätt fina på dig…

    Men en fråga… var det du som googlade kattkiss på ryamatta? Rätt komiskt att bloggen typ ligger i topp på den sökningen, kanske måste skriva tips och råd i frågan. Haha!

    Härligt med pepp!!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*