Fotograf Sofie Gustafsson »

Kennelhosta?

 

Plötsligt sjöng min motivation som jag haft under dagen. Som en sten.
Jag orkar inte ta tag i pluggandet inför provet imorgon, jag orkar bara inte!

Diezel började hosta igår under kvällspromenaden och hostade även när vi hade varit hemma ett tag. Han har varit hos min syster idag, och även hon hade reagerat på att han hade hostat. Torrhosta, låter som när någon har astma ungefär.
Han mår bra, och är lika pigg som annars. Men funderar på om det skulle kunna vara kennelhosta? Vad tror ni?
Ska nog slå en pling till vetten imorgon och höra vad hon säger. Men troligtvis blir det bara att låta honom (och ja, Indra med för hon lär ju smittas om det är det) vila ett tag, om man ska gå efter vad som står på nätet. Jag har inga erfarenheter alls av kennelhosta så tar gärna emot tips om ni har några :)

Ska bli väldigt skönt med helg, och har en hel del inplanerat som ska hinnas med. Det känns bra det.
Jag har upptäckt att jag blir nästan lite stressad av att inte ha några planer alls…
Jaja. Nog bloggat för stunden. Nu måste jag verkligen öppna hästkunskapsböckerna, och läsa på om skelett, muskler och leder… Jätteroligt. *intalar mig själv*

 • Emma - Vad tråkigt om det är kennelhosta, jag har inte så stora erfarenheter, Pulver bar på smittan som valp (han smittade ned hundar som bara han träffat, såklart innan vi visste om att han bar på smittan) men han hade nästan inga symptom själv.

  Lycka till med pluggandet och provet!ReplyCancel

 • Matilda - Tråkigt utifall det är kennelhosta. Hoppas Du orkar öppna skolböckerna, själv är jag glad att jag slipper alla de där proven man hade förr ;)

  Apropå din fråga förut, så var det två agilitykurser och klickerutbildningen som krockade.ReplyCancel

 • Sofie - Det går kennelhosta nu, så det är mycket möjligt.. Ta bort alla leksaker och diska skålarna ofta, och låt dom inte få träffa andra hundar över huvudtaget så ger det med sig på ungefär 5 dagar. Smittar dock i 1-2 månader efteråt.ReplyCancel

 • Mirre - Bellman har haft kennelhosta, och han hostade mera så det lät som han fick upp något hela tiden, han tooog i jättehårt, sedan kom det upp slem som vitt skum..

  Jättesynd om dem då =(

  ja hon är jättebra

  kram

  Krya på sig till snuffsenReplyCancel

 • Maria - Inte kul med kennehosta:(ReplyCancel

 • Malin - Garanterat kennelhosta kanske? går de häör med :(ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*