Inte min dag

Idag har verkligen inte varit min dag… Började med samtal med rektorn ang. lite kursbyte osv. men vi hade inte riktigt samma åsikter om man säger så. Jag hoppas att det ska lösa sig ändå på något vis. Detta ledde i alla fall till frustrerad Sofie resten av dagen.
Efter att jag hade varit på ansiktsbehandling (som trots allt var jättehärlig) så missade jag bussen med ungefär tre minuter.
Åkte istället till Brunflo där pappa mötte upp mig med avin som hade kommit, blev glad Sofie för en stund, och trodde nybeställt kameraobjektiv hade kommit. Visade sig dock, att trots att jag hade fått avin idag, så skulle de inte få paketet föränn på Måndag…
GAAAH. Är känslan jag känt under dagen, och helst velat gå och lägga mig och sova resten av vintern.
Läxor, prov, inlämningar och annat ska också hinnas med på något jäkla vis, och hemma har jag två hostande älsklingar.
Livet kunde helt klart vara bättre.

Tack och lov fick kvällen i alla fall ett bra slut. Fredagsmys med tjejerna!
Vad skulle man göra utan underbara vänner undrar jag?
Nu ska jag pussa lite på min hostiga prins innan jag somnar. Imorgon ska jag och hundarna ha en mysdag inne, och vila upp oss.

Ta hand om er!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *