Fettisdagen

 
 

En härlig, lättsam dag har det varit. Och framförallt, en ledig dag.
Började dagen med att kliva upp ganska tidigt, och äta en rejäl frukost. Det följdes sedan av en prommis med hundarna, med Sandra i luren. Trevligt!
Det var riktigt skönt väder idag, nästan så att man fick lite vårkänslor!
Fixade en bra spellista på Spotify när vi kom in igen, och tog sedan tag i pluggandet. Det är många prov och inlämningar framöver, men jag känner mig ännu ganska lugn. Jag tror faktiskt att jag lyckats sänka kraven på mig själv lite gällande skolan, så det är nog därför.

Efter att ha intagit lite lunch blev det lite träning med mina fina. Plockade fram konerna idag, så det blev några rutskick.
Båda skötte sig finfint!
Indra hade inte så mycket motivation under fria följet, så det blev kortakorta sträckor och mycket belöning, sedan fick Diezel ta över. Han hade desto mer motivation.
Jobbade mycket på stegförflyttningar idag, jag lyckas snubbla lite på mig själv ibland, och funderar på om det inte är jag som behöver träna på det istället? ;)

Eftermiddagen spenderade jag i stan tillsammans med Sara & Frida. Bytte min kalender, till den som jag egentligen skulle köpt igår, och fyndade även två nya nagellack. Topp!
Därefter gick vi på Törners, och blev som vanligt kvar några timmar. Tiden gick alldeles för fort, vips så var semlan slut, och klockan mycket. Hemfärd och mera plugg väntade…

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *