Fotograf Sofie Gustafsson »

hundhelg.

Sandra & Eva

Landat hemmavid efter en helg på vift, och känner mig heeelt slut då sömntimmarna varit få och timmarna ute i solen många.
Igår morse rullade vi iväg till Stockholm tillsammans Marlene & Sandra, mot vad som blev en väldigt lyckad tävlingsdag!
Jag och Diezel nollade debuten i hopptvåan, med grym känsla. Vi kom dock på sjätte plats, och det delades bara ut tre pinnar, lite surt. Men känner mig verkligen jättenöjd ändå!
Agilityloppet kändes också bra trots att vi fick en vägran på ett hinder där jag var otydlig. Att han höll ihop så fint båda loppen och att vi verkligen jobbade tillsammans känns så jäkla skönt. Säsongen har börjat med tre av fem nollade lopp – så nog är vi på G!
Mina grymma träningskompisar glänste som vanligt – och tog varsin pinne, mycket välförtjänt efter fina lopp!!
Hemresan hem blev sedan intressant – jag agerade kartläsare, och såg till att bjuda på en liten rundtur i huvudstaden. ;-) Skyller på att GPS:en i min tele är kass… haha.
Många skratt så att tårarna rann blev det i alla fall, underbart!

Hängde med Eva och Esther igår kväll, och imorse åkte vi till Kroksbo för att kika på ASCA tävlingar.
Det blev en heldag i solen bland vallande aussies och fina vänner.
Diezel blev alldeles överlycklig över att träffa Stina & Marcus igen, och skrek rakt ut av glädje. ♥
Jag tyckte såklart också att det var roligt att träffa dem, och blev nästan tårögd över att få krama om Diezels mamma, Cherry igen.
Hon är så otroligt speciell den hunden, det har jag tyckt sedan första gången jag träffade henne för cirkus 6 år sen. *ler*
Passade på att kidnappa henne lite under dagen, hihi.

Nu ska jag fylla på lite energi, sen ge mig ut och träna lite med mina grabbar som haft en tråkdag i bilen, innan vi däckar i soffan!

 • Sofie&Jackson - Tusen tack för din kommentar! Den piggade verkligen upp<3 Skönt att inte vara ensam om att vara lite halv knäpp i känslor&tankar! ;-)
  Du verkar vara en toppen tjej du med, tuff som vågar dig på allt du tar för dig, flytta så långt, börja plugga, företag och allt, det är verkligen imponerande! Glad för din skull att allt verkar gå så bra! :-)
  Snart lär vi ju ses! på agilitybanan kanske, nu när jag fått blodad tand, hihi!
  Tack igen, det gjorde mig mycket gladare i mitt lilla svarta hål!!ReplyCancel

  • sofiegustafsson - Vad glad jag blir, att det gjorde dig lite gladare Sofie!!
   Det vore ju superkul om vi ses på banorna i sommar!!! :-)
   Stor kram!ReplyCancel

 • Marlene - Tusen tack för en rolig stockholmstripp! :) Ja nog är ni allt i gång nu, ska bli en rolig sommar :DReplyCancel

 • Sofie - Jaa det ska bli kul att träna lydnad, är ett nyfunnet intresse :P Har du några bra tips tar jag mer än gärna emot dom! :) Känner mig lite lost var jag ska börja liksom..ReplyCancel

  • sofiegustafsson - Lydnad är roligt! Var petig redan från början, och låt träningen ta tid – det har du igen sen! :-)ReplyCancel

 • Kristin - Vilken debut! Synd dock på pinnen där men ändå! Förstår att du är stolt :)
  Snygg sidan blivit med :) Vill med titta på ett nytt tema känner jag. något snyggt att rekommendera?
  kramReplyCancel

  • sofiegustafsson - Tack snälla! Hmm.. finns ju en hel massa – googla så hittar du säkert något du fastnar för! :-)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*