Helgen

Då var vi hemma igen, hundarna och jag, efter en agilityhelg i Härnösand.
I fredags, efter att jag förövrigt klarat slutprovet på min jobbutbildning, så packade jag och Sandra in oss i bilen tillsammans med hundarna, och rullade iväg mot Härnösand. Förvirrade, men glada. Kartan vi hade skrivit ut var värdelös, men vi kom i alla fall fram, och hittade av en slump gatan där vi skulle bo i en lägenhet lånad av en släkting till mig. Fungerade jättebra.
Trots att jag är otroligt förvirrad, och glömde ta med på det ena och det andra, och lyckade även lägga både på mobil och solglasögon på märkliga ställen under helgen, så har det varit trevliga och soliga dagar. Solbränd, ja.!
Dagarna har gått åt till tävlande. Och kvällarna har jag och Sandra spenderat med att fota, ha picknick, letat ägare till vilsen hund och babblat i massor. Supertack för resesällskapet Sandra!
Själva tävlandet… Ja, det har faktiskt känts som det minst viktiga om jag ska vara ärlig. Jag har inte känt mig det minsta pepp att tävla med Indra, utan mest deppat över att Diezel ännu är halt, och känt en enorm längtan till att få träna och tävla med honom igen. Dumt, javisst. Men så har det varit i alla fall.
Vi har i alla fall startat loppen hon var anmäld till. En disk, och tre lopp med tio fel + tidsfel om inte jag minns fel. Hennes sista lopp var det bästa.  Trots värmen så hade hon tydligen lite krafter kvar och sprang på riktigt bra. Hon lyssnade till och med För bra, för en gångs skull, och reagerade snabbare än jag trott på två framförbyten vilken ledde till två vägringar. Bara att berömma henne som lyssnade så fint och köra vidare. :)

Diezel markerar som sagt fortfarande. Och imorgon blir det telefonsamtal till veterinären, jag hoppas vi får tid redan imorgon.
Något i mig säger att det är något annat än bara en enkel stukning eller sträckning. Jag hoppas magkänslan har fel… Innerligt innerligt hoppas jag på det.
Prinsen min.

Nu ska vi gå ut och njuta lite av varm sommarkväll en stund innan vi somnar.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *