gullisar.


Elvin har blivit som en helt annan hund nu, sedan han fått börja röra sig i princip normalt igen. Inte så konstigt, men tanke på all energi han har som behöver göras av med på ett eller annat vis, men ändå värt att anmärka. Nu ska vi börja plocka upp träningen ordentligt igen, äntligen!
Han fick testa på träapporten idag, superrolig pryl tyckte han, och så jobbade vi lite på fotpositionen. Duktig (stor) liten!
Jag tycker ändå att det är så himla skönt med honom, jag känner ingen som helst press att komma ut på tävlingsbanorna tidigt, vilket jag minns jag kände med Diezel när han var liten. Elvin får pyssla på med lite smågrejer för att lägga grunder för framtiden, så får vi se när vi är redo att ge oss ut och tävla. Vår relation kommer bli prio ett, då han är mycket självständigare än Diezel någonsin varit och team-känslan därav inte känns lika självklar som den gjorde med D.

Diezel fick också ett träningspass, dirigeringsapportering & inkallningen låg i fokus. Han skötte sig fint, och hade lagom aktivitetsnivå.
Har backat ordentligt med dirigeringsapporteringen, och hittills har upplägget fungerat bra. Vi skyndar långsamt.
Vi jobbade en del på fria följet också, han har tappat lite av sin tidigare fina position, och istället hamnat alldeles för långt fram, så där har vi lite att jobba på. Hans långsamma marsch och språngmarsch har dock blivit bättre, då han tidigare gick upp lite i stress vid språngmarschen och hade svårt att gå ner i varv igen, samt att han tappade lite fokus vid den långsamma. Men nu höll han fokuset uppe genom hela så vi är på rätt väg!

Ikväll ska jag och föräldrarna iväg på konsert, kuligt! Men först måste jag inte soffläge en stund. Somnade sent, och vaknade tidigt. Halvbra kombo för en sån som jag som behöver mina sömntimmar. ;-)

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *