Fotograf Sofie Gustafsson »

can you feel the love.


Smakprov från fotografering med Lina & Håkan

Efter en bra vecka i Östersund är jag & grabbarna nu tillbaka i Sundsvall. Skönt att vara tillbaka i staden, mindre skönt att vara tillbaka i mörk lägenhet när man har mycket plugg som ska göras… Menmen, det ordnar sig nog.
Närmast väntar en promend med prinsarna, följt av lite upp-packning & plugg innan vi beger oss till Timrå för träning med Elaine & småflickorna. Topp! :-)

 • Stina - Suuperfina bilder som vanligt! Du är duktig :-)
  Ha en bra vecka och träna på med grabbarna, Kram!ReplyCancel

 • Maja - Vackra bilder!!!ReplyCancel

 • Emma - Vilka jättefina bilder! :)ReplyCancel

 • Lisa - Underbara bilder!!ReplyCancel

 • Louise - Jättefina bilder som vanligt!! :D

  Du en fråga, på lydnadstävlingar när tävlingsledaren kommenderar ”höger/vänster/helt om” under fritt följ, vet du om det har någon betydelse hur fort man vänder? För jag har börjat lära Baloo att när det ska svängas åt vänster slutar jag med en viss fot osv så då gäller det att göra så på tävling också och då tänkte jag om jag skulle behöva gå något steg till efter att han kommenderat, om jag skulle få avdrag på momentet eller helheten då? ;-)
  vad sägs om att ses och träna lydnad snart? :D Jag är på hugget när det gäller lydnad nu! Agilityn ha jag lagt lite åt sidan ;)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*