duktiga pojkar.


Idag har det varit pluggdagen nummer 1…psykologin är ganska svår just nu, det handlar om bland annat hur hjärnan och våra olika sinnen fungerar, ingående. Och det hela blir ungefär dubbelt så svårt på grund av att kurslitteraturen är på engelska. Det tar mycket tid, men det ska nog gå att förstå sig på det hela så småningom, intressant är det helt klart när man förstår sammanhangen. :-)

Utetid med grabbarna har det såklart också blivit. Avslutade eftermiddagsprommisen med lite lydnad, och Diezel bjöd på fiiina framsteg vid dirigeringsapporteringen idag. Så roligt! Lite rutskick, och även lite träning på snabba ligg-sitt skiften hanns med.
Elvin fick göra några småövningar med fotposition, och sitt/ligg-stanna. Härlig attityd har han, den lilla skrutten!
Under promenaden, när han gick och plockade kottar och pinnar överallt kunde jag inte låta bli att testa en liten vittringsapportering med kottarna… skulle han inte förstå skulle det ju inte vara hela världen tänkte jag, men han slog mig med häpnad, och sökte sansat igenom kottarna, plockade upp rätt och kom dessutom med den till mig.! Blev väldigt förvånad, haha. Duktiga Elvin. :-)

Imorgon redan fredag igen, helt tokigt vad den här veckan försvann snabbt… Imorgon blir det meera plugg, så jag ska ta och krypa ner i sängen nu. Drömde en massa konstiga drömmar natten till idag, så jag hoppas på bättre sömn inatt…!

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *