busparvel.

Vaknade med huvudet fullt av negativa tankar, oklart varför. Konstiga drömmar även inatt kanske…?
De trista tankarna byttes snabbt ut mot bättre när jag sa godmorgon till mina prinsar, och fick glada pip och pussar till svar. <3
När pojkarna ätit frukost och morgonrastats laddade jag med min största tekopp och tog tag i pluggandet direkt, gick in på kapitlet om uppfattningsförmåga – väldigt intressant. Det är galet hur allting fungerar egentligen.
Flytet i pluggandet avbröts några gånger (läs: typ hela tiden) av en viss liten Elvin som kom ålandes och skulle kramas, ta mina pennor, bita i filten osv osv. Förklarade för honom att om jag inte får plugga i fred så kommer det inte hända något roligt alls idag, han tittade på mig, suckade djupt och slängde sig ner på rygg bredvid mig i soffan…”ska du bara vara tråkig och plugga, så får du i alla fall klia mig på magen”… Den där lille parveln alltså. ;-)

Lunchen är intagen, och Elvin sover djupt, så det är väl bara att passa på att plugga igen. Ska göra ett rejält ryck innan vi åker iväg till Timrå och möter upp Elaine och hennes sötnosar. Lydnadsträning står på schemat!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *