Alnö.

Planerade att vara supereffektiv imorse, det började bra med tvättfix och hundpromenerande, men slutade med att jag somnade i soffan framför en föreläsning… Alla delar av pluggandet är inte lika intressanta, snabbt konstaterat. ;-)
Vaknade en timme senare och hoppade in i duschen för att vakna till innan jag pluggade en stund igen (utan att somna om!).
Därefter åkte jag och grabbarna ut till Alnö, och hittade efter endast en (!) felkörning fram till Cissi.
Har aldrig varit där ute tidigare, men Alnö verkar vara ett mysigt ställe. Hundpromenad i finvädret följt av fika och massa prat, timmarna susade iväg som vanligt, BRA eftermiddag. :-) Grabbarna var öööverlyckliga över att få sträcka ut ordentligt, och sådana stunder känner jag mig hemsk som tvingar dem att bo i lägenhet… De är verkligen inga stadshundar, mina två, även om de hanterar det bra. Men förhoppningsvis slipper vi det snart… *håller tummar*

Näää, nu har jag både bloggat, gosat med hundar och pratat i telefon för att undvika pluggandet. Ohållbart, så nu måste jag verkligen göra ett nytt försök med föreläsningen jag somnade ifrån i morse, och hoppas att jag lyckas hålla mig vaken den här gången. ;-)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *