Yrar

Yr. Är nog det bästa ordet att beskriva mig med just nu, för det är just vad jag är. Kanske beror det på att jag känner mig otroligt stressad? ;)
Har yrat omkring nu ett par dagar och försökt hinna med mer än vad som går att hinna med. 
Idag sprang jag runt ett sväng på stan, innan buss hem, slängde i mig lite ätbart och åkte sedan iväg och checkade lite inför ett kommande fotouppdrag. Nervöst är det, men jag hoppashoppas att det ska bli bra ändå.
Därefter middag, och påbörjade sen packning inför imorgon. Packning är inte min starkaste sida, det är ju så förbenat tråkigt.! Och som vanligt är väskan alldeles för full… Bättre att ta med för mycket, än för lite. Eller hur?
Årsmöte väntade därefter, och resten av kvällen har jag bara… yrat runt. Mellan dator, väskor, osv.
Ja ni hör ju själva, inte ens blogga kan jag utan att allt blir ett enda trassel.

Imorgon följer Diezelprins med på skolan, jag kommer sedan överlämna honom till Stina i stan innan hemfärd följd av avfärd. Han ska nämligen ut på semester medans jag är borta. Är jättetacksam att han får vara hos Stina, han älskar ju att vara där, med sina favoriter.
Men samtidigt känns det faktiskt jättejobbigt att lämna bort honom! Han har ju bara varit hemma med mamma och pappa förut när jag har varit borta… Men som sagt, han kommer ha det mycket bättre hos Stina, än han skulle ha det hemma :)
Hönsmamma. Är det vad jag är?

För att lugna ner mig själv, för att jag ska  kunna somna sen, så tänker jag i alla ta ett varmt bad nu.
Imorgon åker jag som sagt, och tillbringar helgen i Åre tillsammans med ett gäng tjejer, det kommer bli kanon!
Vi hörs igen på Söndag, ha en toppenhelg alla!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *