Vill inte ha mer plugg

Jag har suttit i flera timmar nu, och försökt skriva en samhällsuppgift angående vad som kan göras för att öka antalet barnafödslar i Sverige. Motivationen ligger på noll, och jag kommer ingen vart.! Ger upp, och tar tag i det någon annan dag. Ingen bra idé med tanken på att plugghögen bara växer och växer… menmen!
Sitter och diskuterar lite med Linda istället. Bra mycket trevligare vill jag lova. Och min vårlängtan bara ööökar.
Dock kom det massor med snö idag, så det känns långt bort just nu dessvärre!

Hundträningen har legat lite på is i veckan. Plugg och träning av mig själv har gått före. Men promenader har de självklart fått, skruttarna. En liten fjärr fick Diezel köra idag i alla fall, och det gick riktigt fint. Blev även inspirerad av Carolines blogg häromdagen, så jag lätt hundarna få prova på att sätta tassarna på pilatesbollen idag, de verkade uppskatta den, så det blir bra med lite träning på den även för dem!

Fredag. Därefter helg. Så himla härligt ska det bli! :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *