Vååååååår

En riktig toppendag har det varit idag. Började med lyckad körlektion. Liftade med min snälla syster hem, och möttes av två glada fyrbenta.
Fixade snabbt ihop lite fika, letade fram ett liggunderlag och sen begav vi oss ut på lång skogspromenad jag och hundarna, lagomt långt upp i skogen tog vi fikapaus, oboy och mackor till mig, tuggpinnar till hundarna. Alla blev nöjda!
Vi satt där och njöt i solen ett bra tag, och vårkänslorna svämmade nästan över.
Någon timme senare vandrade vi hemåt i tystnad, Diezel jobbade på bra framme i selen, och Indra trippade nöjt bredvid.
Frida kom på besök, Diezel visade tydligt att det var länge sedan han träffade henne sist, och tryckte sig nära,nära. Vi pratade bort några timmar i solen, och gick prommis med hundarna innan det var dags för bussfärd till stan. Jobb väntade för min del.
Eller jobb och jobb, ser det snarare som roliga timmar med mina ’barnvaktsbarn’ som jag kallar dem. Fick dock reda på att de ska flytta framöver, förlångbort. Trist tycker jag, jag tycker ju om dem, gullungarna.

Nu ska jag återuppta projekt wordpress.org. Håller på och försöker installera, men inget verkar vilja fungera. Tips mottages gärna, jag blir snart tokig. soofiegustafsson@hotmail.com

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *