Träningsfilm

Efterlängtad helg. Tråkig och seg vecka har det varit, men nu laddar vi upp under helgen inför en ny, bättre vecka! :)

Diezel var med på skolan idag, om han var särskilt glad över att sitta i sin rastgård under dagen vet jag inte, men han tyckte i alla fall att det var jätteroligt att få träffa mina vänner igen. Det var ju ett tag sedan han var med sist. Och de verkade lika glada över att träffa honom för den delen!
Han lyckades charma till sig gratis bussresa också. ”Du är så jäkla fin så du får åka gratis” Sa busschauffören. Haha :)
   Blev upphämtade i stan och åkte till lillänge en sväng. Jag fick ett par finfina skor av min snälla mami :) Hög klack, blir spännande att se hur det kommer gå när jag ska använda dem… Är nog bäst att träna lite innan!

Kvällen har vi ägnat åt att promenera, och att träna.
Som ni kan se på filmen  är det sättandet från stå som Diezel har lite problem med i fjärren, eller rättare sagt, ställandet från ligg! För jag tror det är där det brister lite, han sträcker ut sig för mycket, och får då svårt att sätta sig korrekt.
Vi jobbar på!

Vi tränade lite vittring också, men tyvärr blev minneskortet fullt så hann inte filma det…
Det gick i vilket fall väldigt bra, ett av de bästa vittringspassen hitills. Jag hoppas dock att han sänker tempot sen när han blir ännu säkrare på uppgiften – just nu plöjer han igenom (nästan i alla fall) pinnarna med näsan. Men han hittar utan problem rätt pinne, så det är en bra start ;)

Pindran. Ja, hennes träning blir kanske inte så seriös alla gånger. Men jag tycker hon var duktig idag ändå. Som ni ser har hon inte världens bästa fotposition, men den har blivit mycket bättre nu när vi kommit igång och nött lite mer på den. Ska ta och träna rutan lite de närmsta dagarna för att se var vi står där, och sen ta och anmäla till någon tävling framöver! (Jag vet, jag har sagt det sååå många månger, men nu menar jag det faktiskt)

Tog mig sedan ett varmt bad. Det är nog bland det bästa som finns, särskilt när kroppen inte är helt kry.
Blir tidig kväll, eftersom jag måste upp tidigt imorn då vi ska ha Öppet Hus i vårat skol-stall. Kameran hänger nog med!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=C5jpGXbMHnE&hl=sv_SE&fs=1&]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VhN9awGbMnY&hl=sv_SE&fs=1&]

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *