Tillbaka till verkligheten

Igår började skolan igen, och nu så jag tillbaka i vardagen igen. Alla säger att trean går fort, och jag hoppas verkligen att det stämmer. Jag vill ta studenten nu!
Mellan svenskan och fysiken idag hade jag tre timmars hål, så jag passade på att promma en sväng med hundarna som var med i bilen under dagen, och det blev även ett litet kort lydnadspass med Diezel, bara för att träna på annorlunda plats med lite störning. Därefter åkte jag och Sara in till stan, strosade omkring en stund, och bestämde oss sedan för att gå och ta en fika fram tills lektionen skulle börja. Hamnde istället på Scorett och jag fick med mig ett par finfina skor hem, av någon okänd anledning fick jag dem dessutom 100 kronor billigare. Nöjd och glad blev jag!

Alldeles nyss kom jag och hundarna in från mysig skogspromenad. De hade mycket spring i benen, båda två. Och för en gångs skull så lyssnade Indra med båda öronen, haha. Så skönt att slippa bråka på henne.
Körde ett litet lydnadspass med Diezel hemma på gården också, och han gjorde sitt livs metallapportering tror jag, och även hopp-apporten gjorde han superfint idag. Anledningen tror jag var att jag taggade upp honom riktigt rejält innan för att se hur han skulle reagera på det. Jag brukar ju annars försöka hålla honom lugn och balanserad i lydnaden, men jag tror vi testar vidare på det här konceptet även nästa träning!
När vi var på agilitylägret tyckte ju Jenny Damm att jag skulle tagga upp honom som att han vore en IPO-hund, och låta honom få utlopp för den pondusen han faktiskt har, och det kanske ligger något i det även i lydnaden – att han utför momenten bättre om jag vågar plocka fram lite mer jävlaranamma hos honom!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *