tar vara på.

Svisch, så var den här dagen förbi… Sommarvädret har hållit i sig även idag, och jag bara njuter.
Man kan ju inte bli annat än glad av att se alla shortsklädda människor som hänger på uteserveringar, i parker och på bryggor. Helt underbart.
Mötte upp Fanny för lunch efter dagens föreläsning, mystid i solen. Snabbt en sväng hem efter det för att hämta hundar och lite så, innan jag agerade räddare i nöden åt klantig Linda innan jag mötte upp henne på Åsby… Jättedumt. Varför lär jag mig aldrig – att jag inte ska spendera tid där med henne? Vi hetsar varandra till att köpa, allt får plötsligt en  funktion, hur onödiga saker det än må vara. ;-)
Jag och grabbarna hängde med till Örebro sen, ägnade lite tid åt att plantera och dona utomhus, hur härligt och avslappnande som helst verkligen.
Grabbarna hade också en fin kväll tror jag. Elvin sprang ur sig massor av energi på Linda & Johannes härliga inhägnade tomt och kivades med bus-syster, medans Diezel försökte charma in sig hos jämthunds-Yra.
Te och jordgubbar fick avsluta kvällen innan jag och pojkarna rullade hemåt igen, på nästan bilfria vägar, under rosa himmel.
Livet alltså, ibland är det fint.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *