spring i benen.

Kom för en stund sedan in från ljuvlig utetid med de bästa. Först en powerwalk i sällskap av Indra & Diezel, och därefter fick Elvin en egen liten promenad. Så himla skön start på dagen.  Jag släppte lös Ellipell på en av åkrarna, och jag behöver nog inte ens säga hur lycklig han var. Mycket energi hade hunnit samlas i hans ben under vilo-veckorna.! Nu håller jag tummarna att tassen håller sig hel framöver.

Gårdagen innehöll fullspäckat schema, men idag blir det lugnare. Tandläkarbesök är det enda inplanerade, så därefter måste jag ta tag i pluggandet. Har en fotouppgift & en bildbehandlingsuppgift att lämna in, plus en psykologitenta som hägrar, så nog har jag saker att pyssla med.! Ett lydnadspass med Diezel ska det bli också, vi har haft några välbehövliga träningsfria dagar, men nu jäklar ska vi köra igång igen. :-)

Härnäst: frukost!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *