Söndagssysselsättning


Innanför det söta, gyllene yttre döljer sig ett farligt monster…

Söndag. Ställde klockan på halv 8, men vaknade halv 10. Om klockan aldrig ringde, eller om jag stängde av den i sömnen förblir ett mysterium .
Det har varit en fin dag, soligt och cirkus -15. Efter att ha ätit frukost, och läst lite kamera-användarhandbok begav vi oss ut i snön. Jag hade hoppats att det skulle vara ännu lite varmare idag, så att jullovet hade kunnat avslutats med en skidtur, men det fick bli en liten promenad istället, och det var nog tur det, då det räckte för att halvt tappa känseln i fingrarna.

När vi hade tinat upp så blev det lite inomhusträning. Ett kort pass, men väldigt lyckat.
Fotposition och fjärr för Pindran. Hon var laddad, och har faktiskt börjat komma ihåg rumpan vid vänstersvängar. Duktig gul.
Diezel och jag fortsatte med projekt vittringsapportering. Nu är vi pågång och har hittat en metod som verkar fungera bra, med klickern i högsta hugg. Vi slutade på topp, när han visade tydligt vilken pinne som luktade Sofie.
jag har känt mig väldigt frågande gällande det här momentet, då jag aldrig tränat in det förut och inte vetat riktigt hur vi ska börja. Men nu känns det som att vi är på god väg!
Det blev lite stegförflyttningar också, och lite fjärr.
Han är duktig min svarte prins.

Nu väntar klädbyte. Ska nämligen följa med systerdotter som börjar på ridskola idag.
Kan tänka mig att hon är lite nervös. Jag minns min första ridlektion väl, och nog var det lite pirrigt allt!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *