Onsdag…

Gårdagen var en finfin dag. Ledig sådan. Förmiddagen innehöll plugg och långpromenad, och eftermiddagen innehöll agilityträning!
Jag och Kristian byggde upp en hopp1 bana. Inga större svårigheter bortsett från hinder nummer 3 & 4. Upptäckte då att Diezel inte tar ”ut” kommandot så bra som jag trodde han kunde. Men i övrigt flöt banan på bra. Märktes väldigt stor skillnad på honom när jag sprang på mer, och jobbade närmare honom.
Svårigheten i början plockade vi  ut och tränade för sig, det klickade snabbt för Diezel, och vi kunde sedan lägga in det i banan.
Ska nog fortsätta på detta, att träna bana oftare. Nyttigt för både mig och prinsen!

Efter skolan idag gick jag och Sara och satte oss på ett café och pluggade lite i väntan på bussen, på tok för trötta både två, så det blev inte så mycket gjort… Mest skratt!
Höll på att somna på bussen hem, men fick lite ny energi när jag kom hem, och såg mina fina hjärtan snurra runt av glädje i hundgården. Bytte om, och tog sedan med mig de två till elljusspåret och sprang. Underbara höstväder säger jag bara! Hoppas det håller i sig några dagar till :) Diezel jobbade på framme i selen (skönt med lite draghjälp) och Indra pinnade på bredvid mig. Så duktiga så.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *