Onsdag 18 Augusti


Världens finaste ögon

Det var väldigt ovant att vakna upp i min egen säng imorse, för första gången på 3 veckor. Jag visste knappt var jag var!
Frukost i lugn och ro, och därefter prommis med hundarna i finvädret. Hem för snabbdusch och datortittande innan jag åkte iväg till jobbet. Det var ganska länge sedan jag jobbade sist, så det tog några samtal innan jag var inne i det igen. Men det gick helt okej ändå!
Efter att ha kommit hem och ätit middag ikväll, kände jag lätt ångest över kommande lydnadstävling som är på tok för snart, så jag tvingade med mig den Indra ut för lite träning. Hon såg surt på mig, och tyckte att 21:30 ska man sova, inte träna lydnad…
Men efter lite övertalning följde hon med ut, och det blev ett riktigt bra träningspass! Det är främst fria följet och rutan jag oroar mig för. Rutan pga att man aldrig vet vad som kan hända, och fria följet pga att hon är så oberäknelig – ena dan går hon jättefint, och nästa dag går hon två meter bakom och tycker att det är skittrist! Sån är hon, lilla Pindran. Men efter ikväll känns det ändå som att det kommer bli riktigt roligt att tävla med henne igen, oavsett hur det går, för efter två års uppehåll från lydnadstävlandet är det verkligen dax igen!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *