lydnadsfreak.


Landat i soffan med en kopp te, tror att jag packat ner det mesta, men får dubbelkolla (x3) imorgon…
Uppe i två väskor och två ikea-kassar nu. Jag är verkligen sämst på detta. Och då har jag inte räknat med kameraryggan… och väskan med hundsaker.
Sämst vare ja.!

Förutom packningen så har jag hunnit shoppa stövlar & bikini för att vara beredd på allt till kommande vecka.
Snabbshopping var ordet, köpte det första jag hittade, och som tur var funkade det fint. Bikini på rea och allt, grett!
Mötte sen upp Lina & Kristian för fika och skratt på mysigt café med regnet droppandes på parasollet.

Hundtränats har det också gjort. Elvin fick gå ett ganska långt spår, som han löste väldigt fint. Markerade dock inte apporterna lika bra som senast, men vi avslutade med ett pinnspår och då verkade poletten trilla ner. Måste komma ihåg att göra det innan själva spåret, nästa gång, för att påminna unge herrn.!

Sen blev det lite lydnad för alla tre, Indra gjorde glädjeskutt efter glädjeskutt, apporterade och sprang till rutan som att det inte alls var jättelänge sen sist. Guldhund.
Diezelprinsen gav klump i halsen av kärlek under fria följet – det tar sig!, och gjorde små, men fina framsteg i dirrigeringsapporteringen.
Skruttungen Elvin krigade på kalas i fria följet, visade fin signalkontroll i läggandet & ställandet och fick avsluta med lite tass-target & ett par apporteringsövningar.
Trots regn & mygg kunde det inte blivit så mycket bättre, och jag inser stunder som dessa hur mycket jag faktiskt tycker om lydnadsträningen.
Det är något speciellt med att greja med de små detaljerna, och så himla härligt när det fungerar!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *