Lite kan vara mycket

Korta skoldagar är bra, mycket bra.! Har precis ätit lunch, och snart väntar agilityträning tillsammans med Tina & Steppa som är i Ösd en sväng nu. Blir en jättebra uppladdning inför en pluggkväll. :)

Diezel gjorde förresten min dag i morse, och jag vågar nästan tro att min svarta prins har börjat bli lite vuxen…
Under morgonpromenaden kom nämligen en löpare hastigt utspringades från skogen, varken jag eller hundarna var förberedda på det och Diezel stod närmast stigen där löparen kom ut. I sådana situationer har Diezel tidigare blivit osäker, och skällt, studsat fram mot personen i fråga eller liknande, men imorse sa han inte ett ljud, kikade bara vad det var för något som kom farandes, och kom sedan direkt till mig när jag ropade på honom. Ibland krävs det inte mycket för att göra en glad! :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *