Känslan

Jag har varit riktigt duktig idag. Woho! Klev upp tidigt, trots att jag har lov, och gick en skogspromenad med hundarna.
Diezel hade mer spring i benen än vanligt. Galna hjärta.
Paus vid datorn, sedan bar det in till stan för teoriplugg innan körlektion. Jag är på G ordentligt nu, jag ska ha det där jäkla körkortet snart..!

Jag och hundarna trotsade blåsten, och begav oss ut och tränade när jag kom hem. Och åh. vilket träningspass sen.
Jag och Diezel påtade på med treans moment, vissa delar gick bra och andra hade kunnat vara bättre.
Men känslan när vi tränade, obeskrivlig. Ni vet, ibland bara känns det. Jag kan inte ens beskriva… en känsla av att man verkligen jobbar tillsammans. Jag ryser nästan. Just då kände jag bara att vi skulle kunna klara vad som helst tillsammans, jag och Diezel.
Jag hade ett leende på läpparna genom hela träningspasset. :)

Indra var glad (som alltid när det närmar sig middagstid, haha) och studsade runt som en liten valp!
När hon är på det humöret är hon så himla rolig att träna med. Och ibland slår det mig, hur mycket jag faktiskt har lärt mig av Indra.
Av hennes humörsvängningar och envishet, och framförallt hennes väldigt varierande träningsmotivation.
Hon driver mig till vansinne ganska ofta, men hon är trots det världens finaste pärla… En bättre förstahund hade jag nog inte kunnat få :)

Bokade tågbiljetter tidigare ikväll, för imorgon bitti åker jag och Sara till Sundsvall. En heldag på stan blir det, sedan tar vi tåget hem igen på eftermiddagen. Ska bli superhärligt att få komma bort från Östersund, om så bara för en dag. :)

Godnatt på er!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *