Inget mer plugg!

Sitter i soffan med en datorn i knät & en tallrik glass bredvid mig. Utan några som helst måsten. Konstig känsla.! Men härlig.
Gjorde mitt allra sista prov i går morse, kändes gött. Fick dessutom hem min balklänning igår (som tur var passade den) så nu är det bara lite smågrjer kvar inför fredagens bal. :)
Gårdagkvällen spenderades i stan för lite studentfirande. Solen sken, människorna var glada & det blev en lyckad kväll! Känner mig dock inte riktigt van vid att få bära studentmössa ännu.Lilla jag…? ska jag verkligen ta studenten?
Pizzafrukost/lunch i stan tillsammans med tjejerna under förmiddagen innan jag tog bussen hem till mina busfrön. Indra mötte mig i dörren med ett stort smile, hon brukar inte dra upp läpparna och se SÅ glad ut, så det värmde i mattehjärtat, hihi.

Nej, nu ska jag kika på Bachelorette & fortsätta njuta av att inte behöva göra någonting aaalls. :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *