hur ska man veta vilken väg som är rätt.

Har precis tagit plats vid datorn med en kopp te bredvid mig. Diezel ligger som vanligt på golvet vid sidan av mig, och Elvin… tja, han han ligger på golvet och sprattlar, kastar iväg en leksak, hämtar den, fortsätter sprattla som en skalbagge… som vanligt även där med andra ord. :-)

Helgen som nyss anlände är redan slut, och jag undrar vart timmarna tagit vägen. Spenderade en del av gårdagen med att kika på utställning samt lydnadsträna, och resten av dagen med att umgås med några Östersundsvänner. Supermysigt att ses igen och prata minnen! Saknar till viss del gymnasietiden, inte pluggandet eller lärarna, men gemenskapen bland alla.!

Precis hemkommen från ett möte, och tänkte ägna kvällen åt att kika på utbildningar osv… Om det blir som planerat kommer livet ta en vändning till våren, men det är bra att ha en plan B.. och kanske en plan C… Detta med framtiden, och alla beslut, är något som kan göra en smått tokig om man tänker för mycket på det, som jag. Som en vän sa häromdagen…”du är en funderare” stämmer verkligen..!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *