& höga krav.

Agilityhelgen i Hudik är slut, och energin likaså. Det blir en tidig kväll ikväll, helt klart.
Helgen har resultatmässigt varit kass, och frustrationsnivån har varit hög.
”Du måste sänka kraven” hörs från flera håll, och ja, visst är det en sanning som ställer till det för oss – att jag har väldigt höga krav på både mig själv och på hunden. Jag vet ju hur jag är i lydnadsträningen, där söker jag perfektion i varje moment. Förmodligen har jag tagit med det tänket även till agilityn, vilket inte riktigt fungerar där. Inte alls…
Vore det enkelt, så hade jag sänkt de höga kraven jag sätter upp för länge sedan, men nu är det tyvärr inte det… Höga krav, och mycket press sätter jag på mig själv på flera plan i livet, inte bara i hundträningen, och har så gjort så länge jag kan minnas. Försöker jobba på det, men som sagt, det är svårt.
Flummiga ord, men ett försök att sätta trötta tankar på pränt.

Om vi bortser från själva tävlandet så har helgen varit väldigt trevlig. Stina, Spike & Beth har bott här hela helgen, och fredag till lördag bodde även Petra, Jocke och Sheila här. Fullt hus var det, med hundar överallt! Men väldigt roligt hade vi, och skrattade åt allt och inget (mest Jockes skånska, haha ;-)) så att tårarna rann!
Elvin har skött sig väldigt fint under helgen, spenderat mycket tid i bilen, och varit duktig både där och utanför. Indra har såklart också varit med till Hudik under dagarna, och lite sugen att tävla henne, bara för att, blev jag faktiskt. Kanske måste anmäla henne till något lopp i Övik… :-)

Bloggläsning och tedrickande härnäst, därefter sova!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *